Mihaela Brînzoi

Analist Tranzacțional în supervizare în domeniul organizațional, Consultant organizațional, Trainer

Mihaela Brînzoi este trainer și consultant organizațional cu o experiență profesională de peste 20 de ani. Călătoria sa continuă și adaugă abilități de coach și facilitator în programe de creștere și responsabilizare a liderilor, de motivare și comunicare, de stabilire a obiectivelor și de asumare a unui rol activ în obținerea rezultatelor dorite.

Mihaela este analist tranzacțional în supervizare în domeniul organizațional și, prin munca sa ca specialist în dezvoltare organizațională, vorbește adesea despre cum poți influența cultura unei echipe atunci când tu alegi să influențezi oamenii prin propria-ți schimbare. Printre programele ei preferate se (re)găsesc acelea în care ghidează oamenii să modeleze un set propriu de valori care să susțină vitalitatea și profunzimea unei relații, a unei echipei sau a comunității de apartenență, în ansamblu.

Pasionată de poveștile oamenilor și de tenacitatea acestora de a reuși când aparent nici ei înșiși nu își acordă vreun vot de încredere, Mihaela este una din acele persoane pe care vrei să o întîlnești. Ea însăși are o colecție de povești care te inspiră și încurajează să perseverezi în direcția obiectivelor pe care le ai, făcând schimbările de care ai nevoie pentru a avea rezultatele așteptate.


Activități susţinute de Mihaela Brînzoi:
"Cultura revitalizării motivației" (Preconferință: Vineri, 25 octombrie, 16.00 - 20.00)
"Cum ne putem antrena mintea pentru a accepta schimbarea?" (Conferință: Duminică, 27 octombrie, 14.45 - 16.30)