Cultura revitalizării motivației

Mihaela Brînzoi (Analist Tranzacțional în supervizare în domeniul organizațional, Consultant organizațional, Trainer)

Oana Niculae (Coach profesionist)

Preconferință: Vineri, 25 octombrie, 16.00 - 20.00

Mihaela și Oana se întreabă dacă, într-o lume a schimbărilor permanente și într-un mediu a cărei cultură este provocată constant, avem exercițiul de a adresa întrebări care să confrunte modul uzual în care atribuim semnificații experiențelor, dar și să faciliteze conștientizări noi în procesele de învățare individuale, în echipe și în organizație ca sistem.

Din această curiozitate s-a născut ideea acestui workshop și pentru voi invitația de a vă înscrie să explorați împreună rolul pe care îl au liderii în a obține angajamentul echipei aflată în schimbare, de a menține motivația în ciuda efortului necesar și de a inspira contribuția membrilor echipei în timp ce călătoresc înspre obiectivele lor.

Prin implicarea voastră în acest workshop veți avea prilejul să descoperiți două modele de intervenție, de analiză și schimbare și să experimentați situații de lucru în grupuri mici și interacțiuni de natură teoretică în grupul mare.

Modelele de lucru propuse provin din analiza tranzacțională (concepte din “Structura și dinamica grupurilor” – E. Berne, 1966) și din sistemul Points of You (prin instrumentele The Coaching Game și Faces).

Acest workshop poate fi relevant pentru profesioniști din HR, recrutare, antreprenoriat, project management, leadership, ONG-uri, din domeniul educațional, traineri, consultanți, coachi, celor implicați în procesul de învățare și dezvoltare organizațională.