Claudia Buzoianu

Psihoterapeut

Claudia Buzoianu este psihoterapeut, cu o practică care a început în 2004 sub supervizare în cadrul International Center for Transactional Analysis, coordonat de John Parr, actualmente cu o activitate de peste 10 ani în cadrul Asociației Profesionale Esential Psy.

Și-a început cariera profesională lucrând ca logoped, beneficiarii fiind copiii cu deficiențe mintale și de auz. A lucrat ca psiholog in sistemul de protecție a copilului, oferind consiliere și susținere adolescenților cu comportament delicvent si familiilor acestora. Concomitent și-a dezvoltat interesul pentru lucrul în calitate de trainer soft skills în cadrul Institutului Irecson, Școala de Turism. A conceput și susținut cursul „Comunicare eficientă în afaceri”, adresat celor interesați să obțină diferite acreditări în domeniul turismului, curs care are la bază metoda analizei tranzacționale. În decursul anilor el a fost susținut în peste zece orașe din țară cu un număr mare de participanți.

Interesul reprezentat de promovarea analizei tranzacționale ca metoda terapeutică și de înțelegere a comunicării și relațiilor interumane s-a concretizat în diverse apariții media TV și online, articolele publicate putând fi accesate pe blogul personal – psihoterapiepentrutoti.wordpress.com, Cafe Gradiva, Mediafax. Este pasionată de literatură, dans, tango argentinian, înot și are abilități literare.


Activități susţinute de Claudia Buzoianu:
"Toți oamenii sunt OK" (Conferință: Sâmbătă, 26 octombrie, 14.00 - 15.45)