Organizatori

Alexandra Gheorghe este psihoterapeut în practică privată în București. Este parte din comunitatea de analiză tranzacțională din 2007 și este Analist Tranzacțional Certificat în psihoterapie (CTA-P) din 2015. În prezent se ocupă de biblioteca din București a ARAT, este membru în Comisia de Etică și reviewer pentru Transactional Analysis Journal. Deși este psihoterapeut, ca interes personal și fără un scop bine conturat, mai trage cu ochiul în zona educațională a analizei tranzacționale. Îi place să scrie și trăiește cu convingerea că fericirea miroase a una din următoarele: cafea, cărți sau frunze de smochin.

Alina Comendant este psihoterapeut cu drept de liberă practică în Ploiești și online. Lucrează cu copii, adolescenți și adulți în ședințe individuale, dar și în grupuri terapeutice. Îi place să exploreze noi teritorii culturale și să se angreneze cu mult entuziasm în provocări profesionale.

Daniela Simache spune despre ea însăși că are 26 de ani în inimă și mai mulți în buletin. Este psiholog clinician supervizor și Analist Tranzacțional Certificat în psihoterapie (CTA-P). Este bucuroasă de implicarea în organizarea conferinței și lansează această invitație participanților: „Te aștept alături de noi la Conferința ARAT 2019 să ne (re)găsim și să ne (re)conectăm vitalitatea. Pentru că ea există în fiecare dintre noi!”

Corina Ștefan este psiholog clinician; în prezent, își parcurge training-ul pentru a deveni psihoterapeut în analiză tranzacțională. Datorită experienței profesionale și personale, o pasionează să lucreze cu tematici legate de feminitate, maternitate, viață de expat, identitate culturală. A locuit până acum în România, Spania, Vietnam și Republica Cehă, ceea ce i-a permis să lucreze cu oameni din diferite culturi (asiatice, europene, cele din Orientul Mijlociu, americane, sud-americane), diferite orientări sexuale, religii, vârste, filozofii de viață. Acesta este unul dintre aspectele profesiei de psiholog cele mai dragi ei, ocazia să cunoască și să lucreze cu infinitele posibilități ale identității umane.

Cristina Pop este psihoterapeut în analiză tranzacțională în supervizare, lucrând în practică privată în Timișoara. E pasionată de povești – să le citească sau să le vadă puse în scenă, să le scrie și, mai ales, să le asculte pe ale celor care i le dezvăluie față în față, susținând dezvoltarea narațiunii înspre creștere și poftă de viață. Povestea acestei conferințe e una la care a participat cu mare încântare și cu încrederea că acele câteva zile petrecute împreună ne vor aduce tuturor un plus de vitalitate.

Daniela Danalachi-Mbogori este psihoterapeut în supervizare, specializată în analiză tranzacțională și terapia psihotraumei orientată spre identitate. Cultivă pasiuni pentru studiul psihicului uman, psihogenealogie și film. Din experiența lucrului asupra propriei persoane, dar și cu oamenii pe care a avut onoarea să îi însoțească în propriul proces de autocunoaștere, a învățat că atât răspunsurile, cât şi resursele, se află în interiorul nostru. Căutarea și găsirea propriului adevăr poate reprezenta, consideră ea, cea mai importantă răsplată pentru munca depusă.

Diana Deaconu este Analist Tranzacțional Certificat în psihoterapie (CTA-P) din 2013, co-editor pentru Transactional Analysis Journal și membru al Consiliului Director ARAT. Îi place să scrie și o face din convingerea că uneori cuvintele pot fi însuflețite și generatoare de mișcare, mai degrabă decât statice sau constrângătoare. Asta împreună cu mersul pe bicicletă sunt activitățile prin care își asortează starea de vitalitate cu cea de libertate. Își dorește să poată aduce fix această combinație și în organizarea conferinței!

Ioana Pîrvu este psihoterapeut, Analist Tranzacțional Certificat în psihoterapie (CTA-P) și lucrează în practică privată de 16 ani. Este atașată de analiza tranzacțională și de oamenii pe care i-a cunoscut învățând să fie psihoterapeut. Unele din experiențele bogate, provocatoare în toate felurile și frumoase de-a lungul acestei relații au fost legate de conferințe. De aceea este foarte bucuroasă ca, alături de prieteni dragi și de oameni noi care îi plac foarte mult, să organizeze conferința despre vitalitate.

Colaboratori ai echipei de organizare:
Ionela Masdrag – Activități de secretariat
Alina Rus – Activități de trezorerie
Magda Suslov – Activități de traducere pentru site