Ioana Preda

Analist Tranzacțional Certificat în psihoterapie (CTA-P)

Ioana este Analist Tranzacțional Certificat în Psihoterapie, cu 10 ani de experiență profesională atât în România cât și în Marea Britanie, unde a lucrat în sistemul național de sănătate, organizații non-guvernamentale și în practică privată. Lucrul în străinatate i-a adus multe necunoscute și dificultăți, dar și o expunere neprețuită față de diversitatea umană. Lucrează afirmativ cu persoane aparținând oricărei religii sau culturi, orientări sexuale și identități de gen.

S-a specializat în terapia traumelor relaționale foarte timpurii și a persoanelor care au suferit și diferite forme de discriminare și abuz fizic și sexual. Anul trecut și-a început formarea în AEDP (Accelerated Experiential Dynamic Psychotherapy), o metodă psihoterapeutică contemporană ce-și are rădăcinile în teoria atașamentului și ramurile în bogăția celor mai recente decade de cercetare neuro-psiho-biologică.

Zi de zi este martora puterii reparatorii și vindecătoare a experienței împărtășite, fie că este în rol de terapeut, de clientă, de fiică sau prietenă. Se bucură foarte tare să fie din nou „acasă” și abia așteaptă conferința!


Activități susţinute de Ioana Preda:
"Prezența terapeutică: când știința și arta se întâlnesc" (Conferință: Duminică, 27 octombrie, 11.30 - 13.15)