Giles Barrow

Formator şi Supervizor în Analiză Tranzacţională în domeniul educațional (TSTA-E)

Giles Barrow este trainer și supervizor în analiză tranzacțională în domeniul educației. Ne-am dorit mult să îl avem alături de noi la această conferință pentru că am apreciat atât experiența, cât și vitalitatea și pasiunea pe care le aduce în rolul lui de educator.

Giles și-a început cariera ca profesor, continuând apoi să ofere suport pentru managementul comportamentului în școli și grădinițe. În ultimii 20 de ani el a oferit training, supervizare și consultanță, având la bază teoria AT. El are, de asemenea, o vastă experiență în procesul de examinare și certificare în analiză tranzacțională.

De-a lungul carierei sale, Giles a scris numeroase cărți și articole cu focus pe predare și învățare, cultură școlară și leadership, adolescenți, script și învățare, precum și teorie și filosofie educațională.

După ce s-a mutat din Londra în zona rurală din Suffolk, Giles a devenit pasionat de extinderea felului în care abordăm educația, integrând și o perspectivă ecologică. Astfel, el lucrează acum la ferma sa cu grupuri de copii, adolescenți, personal școlar și echipe de leadership.


Activități susţinute de Giles Barrow:
"Cicluri de dezvoltare" (Preconferință: Vineri, 25 octombrie, 16.00 - 20.00)
"Masă rotundă: "Pierderea și regăsirea vitalității în comunități"" (Conferință: Sâmbătă, 26 octombrie, 11.00 - 12.30)
"Sisteme de sănătate" (Conferință: Sâmbătă, 26 octombrie, 14.00 - 15.45)
"Învățarea pentru adulți" (Conferință: Sâmbătă, 26 octombrie, 16.15 - 18.00)
"Q&A pentru examenul de CTA" (Conferință: Duminică, 27 octombrie, 11.30 - 13.15)